«У мене велика сім`я. Ми не рідні по крові, але нас єднає любов, турбота, підтримка, щастя у дрібницях», — саме такими словами розпочинається відеоролик 9-річної Олександри Юр.

Так, дівчинка разом з братиком донедавна зростала у сиротинці та не знала, що таке родина. Однак чекала, коли ж одного дня добрі та лагідні люди заберуть її у свою сім’ю… Так і трапилось: ось рік, як Олександра разом із братиком Святославом – вихованці вінницького дитячого будинку сімейного типу. Мають батьків: тата Віталія та матусю Ганну. Діти зростають у великій дружній родині. Сьогодні там виховується 9 дітей. Сім`я мешкає в великому будинку на Старому місті, в кожної дитини є власна кімната. Біля будинку є садок, на подвір’ї — альтанки та гараж. Також є присадибна ділянка, де вирощують городину. А найголовніше, що сьогодні має Олександра, родинне тепло, любов, увагу, турботу, піклування та відчуває, що у неї є справжня родина.

Загалом переможцями конкурсу стали:

перша вікова категорія (7-10 років): Олександра Юр, м. Вінниця – І місце; Горислав Рогожинський, Немирівська міська ОТГ – ll місце; колективна робота учнів 3 -Б класу ЗОШ №3 м. Ладижин – lll місце.

Друга вікова категорія (11-14 років): Ліза Ільченко, Тростянецька селищна ОТГ – І місце; Кирило Сабадаш, м. Козятин – ll місце; Віра Гамалєєва, м.Вінниця – lll місце.

Третя вікова категорія (15-17 років): Софія Самохвалова, м. Жмеринка – І місце; Вікторія Лукавська, Тульчинський район – ll місце; Ольга Шевчук, м. Вінниця – lll місце.

Переможців нагородили дипломами та подарунками.

Ольга Корнійчук