Бо всі жарти і сценки «Кварталів», «Дизелів» та «Вар’ятів» просто відпочивають і нервово курять поряд із Тетяною Іванівною!

– Я розумію, що 95% в цьому залі мають авто і не знають, що насправді робиться з коронавірусом у транспорті. Бо вчора вимушено їхала в маршрутці додому, адже чоловік лишив мене в місті саму… І я добиралась, як могла, із людьми на бусику! Ви б бачили, що там відбувається (хреститься — прим. авт.)! — розповідає у мікрофон на сесії депутатка Антонець. — У масці я одна! Всі решта про КОВІД-19 наче не чули… І водій також! На весь бусик одна пляшечка 15 мілілітрів якоїсь «жижі», скотчем приліплена до поручня із написом «Д.З.»! Я так розумію — це дезінфікуючий засіб?

У салоні брудно по коліна — не підміталось років три… Більшість вікон закриті, всі дихають один одному прямо в лице. А ми звітуємо про рівень захворюваності, коли бідні сільські люди самі розносять ці віруси по маршрутках, ніколи не протестуються, а, тим більше, їм немає за що лікуватись! А ми дискутуємо про закриті кордони, про безвіз, червону та зелені зони, і, як «псіховані», миємо руки та протираємо їх спиртом! Та на той автобус хоч би пляшку самогонки, щоб все продезінфікувати! Люди добрі, бережіть себе і всіх оточуючих… І не дай вам Бог їхати в маршрутці!

На цей емоційний виступ Тетяни Антонець були різні відгуки — від оплесків до обурень… Бо відомий перевізник депутат Сергій Кривешко бідкався, що автобусникам через карантин восени не буде за що купити шини і паливо.