Не компенсації, за колосальні збитки, які вона нанесла Україні у ході своєї агресії, не міжнародного суду над Путіним, а дружби з країною-агресором.

І тут нічого дивного немає. Що зв’язує Кравчука із сучасною Україною? Може він був на Майдані, закликав російських диверсантів забратися геть і не вбивати українців? Може був волонтером, допомагав добровольцям, українській армії захищати Україну? Може дав свідчення в суді проти Януковича?

Він хоче миру і дружби з Росією і не згадує про компенсацію заподіяну її важкими воєнними злочинами. Він радіє, що вже не стріляють. Не стріляють, але в один день і час чомусь гинуть від хвороби аж три українських воїни на передовій. Не стріляють… Між Придністров’єм і Молдовою вже також немає перестрілок давно. А є в Кишиневі проросійський президент Додон і в ТИрасполі – така ж російська маріонетка. І вони дружать – тиснуть руки один одному, обіймаються. Це до такої дружби з Росією веде нас Кравчук? Щоб Зеленський ручкався і обіймався із президентами ДНР і ЛНР, під патронатом Путіна? Нам, українцям, потрібна така дружба?

Для чого промосковським силам цей Кравчук зараз у Мінських переговорах? На мій погляд для головного, щоб він спровокував відміну згубних для Росії санкцій Заходом.

Кравчук, на мій погляд, залишився і на зараз тим, хто не дав Україні вирватися з пут Кремля і обрати першим президентом не його – головного ідеолога КПУ, а політв’язня – В’ячеслава Чорновола. Cумнівів немаю – Кравчук викличе великий спротив українського суспільства.