Навколо садочка в Іллінцях — галас. Мама Михайла Гончара стверджує, що її сина цькують і свідомо уникають через те, що вони не принесли в садочок мішок картоплі і не здали кошти на ремонт. Інші запевняють: жінка просто скандалістка і все перекрутила.

Мати Михайла, Юлія Гончар, обурена ставленням представників батьківського комітету до її дитини. За її словами, проблеми почались з вересня, коли вона не принесла в садочок мішок картоплі, буряку та моркви. Жінка каже, такий «стандартний комплект» вимагають щороку від батьків. Мовляв, копаєте ж город, то діліться, це ж для дітей.

– Ми город не садили. Звідки нести ті продукти? По-перше, продуктами садок має бути забезпечений! По-друге, хіба можна так приносити харчі, без всяких сертифікатів?

Юлія розповіла, що після харчових зборів батьківський комітет почав збирати гроші на ремонт садочка.

– Нам сказали здати 200 гривень. І прийти допомагати. А якщо не виходить допомагати з ремонтом, то ще 200. Разом 400. Ми не здавали.

Іншу думку стосовно цієї справи має батьківський комітет. Пані Оксана, представник комітету, каже, що незначний ремонт роблять щороку. Але Гончари не просто не здають коштів, але й ніколи не допомагали наводити лад у групі.

– Мій чоловік щороку допомагає: щось пофарбувати, щось полагодити, іграшки нові закупити — роботи купа. А вони хоч раз би прийшли. Ні кошти не здають, ні фізично допомогти. Все повинні інші робити! Це нечесно! — каже Оксана.

Кілька днів тому в групі відбувся випуск. Михайла Гончара там не було. Мама хлопчика каже: «Їх не запросили». Батьки інших дітей не приховують, що дійсно незадоволені скандалами, які створює Юлія, але дітей ніхто не ділить, і вони дзвонили до батька дитини, але той сказав, що їх на святі не буде.

Прикро, що страждають через такі конфлікти діти.

Джерело:
Іллінецькі вісті