Переконана – всі зароблять за скоєне, і відповзають, бумеранг вернеться, бо щоб не було – це вбита молода людина. Залишилась малесенька дитина без батька! Серце розривається коли на цвинтарі фото його цілує і в кожному чоловікові шукає батька.

Валерій Петрук відкрито без всякого тиску при свідках розказав судді як це все було. І про ніж, що він його. На питання, навіщо такий ніж носить з собою, він відповів, що підробляє по установці вікон і цим ножем працює.

А на моє питання за що вбив мого сина він чітко відповів (я ці слова запам’ятала на все життя) “Я НЕ ХОТЕЛ ТАК ПОЛУЧИЛОСЬ, СЛОВЕСНАЯ ПЕРЕПАЛКА” На запитання чому не поступив, як мужчина, не викликав швидку – ще раз повторив “ТАК ПОЛУЧИЛОСЬ”.

І це є правда! Але з появою адвоката наша справа затягується і затягується йдуть клопотання за клопотанням, апеляції за апеляціями. Кожне засідання нова версія, і йде просто постанова вистави.

ЛЮДИ, У ВАС ВСІХ Є ДІТИ, брати, сини, батьки! Хіба можна випустити під заставу, чи під домашній арешт людину яка ВБИВАЄ через “словесную перепалку”?

На запитання “а може він помер з вини лікарів?” відповідаю: він помер з вини вашої “жертви” бо він наніс удар, залишив вмирати не викликав швидку. Мій син більше години стікав кров’ю, (втратив до 4л крові.). Він хотів жити, він боровся за життя, він виповзав на дорогу, щоб його побачили впираючись ногами, що аж зліз кросовок з носком, видув кишківника.

А лікарі оперували і зшили черевну аорту і ще добу не відходили від нього боролись за його життя.

Слова лікарки: “мальчик получил удар неожиданно даже не успел среагировать”.

А по четверте хочу звернутись до Валерія Петрука, нашої “жертви” будь мужиком зробив – відповідай не ховайся за спідницю мами, сестри.

БОГ ВСЕ БАЧИТЬ,А ЙОГО СУД САМИЙ СПРАВЕДЛИВИЙ.

Я йому дуже вірю, а ще бумерангу який повернеться обов’язково.

Людмила Паламар,
мама загиблого Андрія Карася