Переважно молоді, гламурні та, навіть, мережеві хулігани! І їх було море!

Тому ми говорили із колегами, волонтерами і справді відомими у місті людьми про український контент, правдиві швидкі новини і війну!

Тим більше, що фронтовик Олександр Гром із Яріком з Майдану і всім відомою Танею Власюк прйишли на тусовку

#Yuccie до ТОП-блогерів Вінниці до «гламур-тужур» публіки із повістками у військкомат і АТО!

І спершу вийшла дійсно щира, відверта і українською та англійською розмова за участі Анфілова, Павлова, трьох гостей із Амстердаму та анонс голосування до кінця року за 50 кращих блогерів у Вінниці та області! І днями воно стартує!

– Вінниця вже третє місто в Україні де ми зібрали такий вечір #Yuccie! По-різному можна ставитись до гламуру під час війни, але ми запрошували справді популярних і бажано патріотичних людей! Всі вони творять український контент із переглядами по 100 і 500 тисяч! І всі вони українці, хоча часом розмовляють і пишуть російською!, – розповів  Руслан Анфілов.

– І мені дуже приємно, що у нас у Вінниці є інфо-блогери, які творять швидко, якісно і без політики новини на Facebook. І саме завдяки їм ми виходимо інформаційно за кордони України і Європи!

Днями стартує голосування в Інтернеті, де ми просимо вашої участі. Бо в рамках Всеукраїнського рейтингу блогерів, трендмейкерів #Yuccie вперше формується рейтинг 50 Вінницьких. Тих, кого перш за все читають, переглядають, лайкають!

Бо наш оргкомітет протягом трьох місяців опрацьовував дані з Інтернету щодо вподобань користувачів і такі рейтинги формуються в усіх обласних центрах.

В рейтинг може потрапити кожен, хто асоціює себе з Вінниччиною. І без політики! До рейтингу не включаються депутати, керівники органів влади та політичних партій. Сьогодні прйишли майже всі, кого знає і читає Вінниця!

За підсумками голосування найкращі ТОП-50 віннчиан увійдуть до Всеукраїнського рейтингу. Ми відкриті до партнерства та співпраці. Більш детально про наш рейтинг розповів Андрій Станиславський (Andrii Stanislavskyi).

А ведуча вечора Оля Сольвар так описала свої емоції:

– Сьогодні зібрались усі”- лунало звідусіль! Власне це і була одна з головних цілей заходу під назвою Вінниця Yuccie MeetUp – це рейтингу блогерів та трендмейкерів нашого міста. Ідея супер!, – зазначила у Facebook Оля. – Дякую за запрошення провести таку тусовку! Було круто, по домашньому, була рада всіх побачити і поспілкуватись!

У кількох ВІП-гостей www.www.33kanal.com встиг взяти міні-інтерв’ю:

Alisa – Алиса Губенко вміє мріяти! І досягати успіху разом із Mikhail Gubenko.

Костя – Константин Ревуцкий! Зірковий фотограф і друг із рідної Вінниці! Він бузумовно один із кращих у професії та “зірка” Всеукраїнського рейтингу блогерів, трендмейкерів #Yuccie, який вперше формується командою Ruslan Anfilov як рейтинг 50 Вінницьких найкращих.

Денис Котов про кордони правди, провокації та фейку на “Горищі” у Вінниці! Тут сьогодні в рамках Всеукраїнського рейтингу блогерів, трендмейкерів #Yuccie команда Ruslan Anfilov оголосила про відбір в рейтингу 50!

Про гламур і війну – два паралельні світи в Україні! Мій улюблений волонтер – блогер Таня Власюк Tanya Vlasyuk! Це Вінниця! У рамках Всеукраїнського рейтингу блогерів, трендмейкерів #Yuccie команда Ruslan Anfilov вперше формує рейтинг 50 Вінницьких найкращих. Дякую!