Трагедія сталася в Хмельницькій області. Після вбивства підозрюваний намагався втекти на Донеччину. Там і був незабаром затриманий …

– 25 липня в лісопосадці біля автобусної зупинки села Лісо-Березівки Летичівського району Хмельницької області знайшли мертвого чоловіка. Експертиза показала, що його вбили … У загиблого не було документів і особистих речей. Незабаром вдалося встановити його особу. Це був 36-річний священник УПЦ родом із Закарпаття, який останнім часом проживав у Празі і приїжджав гостювати до України. Уже кілька днів він офіційно вважався зниклим безвісти. Крім того, пропав і автомобіль «Фольксваген Гольф» загиблого… Машину незабаром знайшли в лісі недалеко від місця трагедії, — розповіли подробиці у поліції.

Оперативникам вдалося встановити, з ким священник зустрічався і спілкувався напередодні загибелі… Незабаром вийшли на 28-річного чоловіка родом з Вінниці. Раніше він вже був неодноразово судимий. Нещодавно достроково звільнився з місць позбавлення волі. Постійно ніде не проживав. Відомо, що того дня священник зупинився на автомобілі. У цей самий час зловмисник напав на потерпілого та спричинив йому тілесні ушкодження.

Після вбивства підозрюваний приїхав у місто Краматорськ і влаштувався працювати на будівельній фірмі… Фактично за день правоохоронці встановили його місце проживання. Там і затримали. У чоловіка вилучили рюкзак, де виявили речі вбитого священника … Під конвоєм у наручниках підозрюваного доставили в Хмельницьку область. Він уже зізнався у скоєнні злочину, але наполягає на своїй версії. Зараз призначено низку експертиз. Суд взяв чоловіка під варту без можливості внесення застави.

Віталіна Володимирова