На території Чечельницького району 19 серпня поліція затримала 37-річного місцевого жителя – підозрюваного у вбивстві своєї співмешканки під час п’янки.

Все розпочалося 14 серпня, коли до правоохоонців звернулась жителька міста Бершадь з заявою про зникнення її 36 – річної доньки. Мати розповіла, що 6 серпня близько 19.00 години дочка пішла з дому та до теперішнього часу місце її перебування невідоме.

Жінка заявила, що її донька зловживає спиртними напоями та раніше вже залишала місце проживання. 19 серпня у селі Білий Камінь затримали співмешканця жінки, який переховувався там від поліції. За версією слідчих, він наніс смертельні удари потерпілій, від чого жінка померла на місці.

У вчиненому затриманий зізнався та розповів, що вночі, 8 серпня, під час  розпивання алкогольних напоїв  між ним та його співмешканкою виникла сварка, а потім бійка. Затриманий вихопив кочергу та наніс декілька ударів по тілу потерпілої. Від отриманих тілесних ушкоджень жінка померла. Усвідомивши, що накоїв, зловмисник   поклав тіло на господарський візок  та вивіз його на кукурудзяне поле, яке знаходиться за межами міста.  Про це повідомляє офіційний сайт Національної поліції.

Марина Романова