Під час судового розгляду, прокурор клопотання мотивував тим, що 30 серпня водій, рухаючись по центральній вулиці міста Вінниці, з необережності здійснив наїзд на 18-річну дівчину, яка перетинала проїжджу частину по розмітці нерегульованого пішохідного переходу. Внаслідок цього потерпіла отримала тілесні ушкодження, від яких 6 вересня померла у лікарні.

В свою чергу, захисник суду зазначив, що його підзахисний не залишив місце події, а дочекався приїзду швидкої допомоги, цілком розуміє негативні наслідки своїх дій, співпрацює зі слідством та на даний час відшкодував поточні витрати родині потерпілої. Крім того, підозрюваний працює водієм маршрутного таксі, має на утриманні 2 неповнолітніх дітей, раніше не судимий.

Слідчий суддя, вислухавши учасників судового засідання, дослідивши та проаналізувавши матеріали клопотання, ухвалив застосувати до 33 – річного чоловіка запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 днів та одночасно визначив розмір застави – 40 розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб.

Наразі тривають слідчі дії.

Нагадаємо, 30 серпня близько 18-ї години у Вінниці по вулиці Соборній біля «Пиріжкової» сталася ДТП. Автомобіль «Lexus» збив 18-річну дівчину Настю Потапову. Постраждала у важкому стані була доправлена до лікарні.

Дівчина невдовзі померла…

Валентина Лісова