Щоб «владнати проблеми», які виникли у її сина, потерпіла віддала шахраям 19 000 доларів США. Повідомляє прес-центр ГУ НП у Вінницькій області.

10 вересня до поліції надійшло повідомлення від 70 – річної хмільничанка. Жінка розповіла, що близько третьої години ночі до неї на стаціонарний телефон зателефонував невідомий чоловік та повідомив, що її син вчинив вбивство. Аби він уникнув відповідальності незнайомець запропонував літній жінці заплатити значну суму грошей.

Потерпіла зібрала усі свої заощадження та вночі віднесла кошти в зазначене зловмисником місце на дитячому майданчику.

Лише вранці пенсіонерка зрозуміла, що її ошукали, коли зателефонувала синові.

За цим фактом слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.190 КК України (шахрайство). За таке правопорушення передбачено покарання до 8 – ми років позбавлення волі.

Шановні громадяни! Аби не стати жертвою шахраїв, не довіряйте незнайомим особам та подібним дзвінкам. Одразу перевіряйте інформація, отриману від незнайомців, якщо вона стосується ваших рідних та близьких. Якщо невідомі під різними приводами просять перерахувати чи віддати гроші – негайно телефонуйте до поліції. Своєчасне звернення дає змогу працівникам поліції затримати аферистів

Валентина Лісова