Сталося це у Крижопільському районі. Вчора по обіді до поліції зателефонував 59-річний місцевий житель з повідомленням про те, що його онуку зґвалтував співмешканець дочки. Невдовзі поліцейські затримали 31-річного жителя Донеччини за підозрою у вчиненні сексуального насилля та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Про це повідомляють у поліції Вінницької області.

За словами начальника Крижопільського відділення поліції Сергія Предоляка, підозрюваного поліцейські затримали у будинку, де мешкає потерпіла разом з бабусею та дідусем. Підозрюваний у вчиненні тяжкого злочину разом з матір’ю дівчини проживав на Одещині і раніше вже притягувався до відповідальності за крадіжки. А в Крижопільський район приїхав у гості до родичів громадянської дружини.

За попередньою інформацією слідства, зловмисник, скориставшись відсутністю родичів дівчини, заманив її в гостьовий будинок на території господарства та зґвалтував. Про це неповнолітня наважилась розповісти дідусеві і він одразу зателефонував у поліцію.

На місці події слідчо-оперативна група поліція вилучила речові докази, які свідчать про причетність затриманого до злочину. Сам зловмисник свою провину заперечує.

Факт зґвалтування потерпілої дівчини підтвердили лікарі.

Затриманому оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст. 153 Кримінального кодексу України (сексуальне насильство), за що передбачено до 7 років ув’язнення. Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Ілона ВАЛЬТЕР