Як виявилось, жінка систематично продавала наркотики, а також розповсюджувала шляхом закладок. Впродовж чотирьох місяців поліцейські слідкували за жінкою. Затримали її під час чергового продажу наркотичної речовини. У помешканні порушниці слідчі вилучили речові докази, що свідчать про систематичне заняття забороненою діяльністю, а саме амфетамін, електронні ваги, поліетиленові пакетики з залишками наркотичної речовини та інше.

Як розповів начальник Тульчинського відділення поліції Василь Костишен, під час проведення оперативних заходів на вулиці Леонтовича працівники поліції затримали зловмисницю, яка збула пакетик амфетаміну невідомому чоловіку.

Вилучений наркотичний порошок відправили на експертизу.

Зловмисницю затримали в процесуальному порядку. Від будь-яких пояснень вона відмовилась. Слідством готуються матеріали для оголошення їй про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), а також обранні запобіжного заходу.

За незаконний збут наркотичних засобів їй загрожує до 8 років ув’язнення.

Ольга Сонячна