До пошуку поліцейські задіювали службового собаку. Про трагедію, котра сталася у Гущинцях Калинівського району розповіли у відділі комунікації поліції області.

Як і більшість злочинів, цей теж стався під дією алкогольних напоїв. Обидва, і жертва і зловмисник перед цим добряче напилися.

Через що — затриманий вже й не може згадати. Але тоді він схопив дерев’яну палицю і забив свого односельця до смерті. А потім пішов додому.

Вранці до поліції звернувся житель села Гущинці з повідомленням про те, що у власному будинку він виявив мертвим свого брата. Начальник Калинівського відділу поліції Володимир Олексюк розповів, що за вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група поліції. У будинку поліцейські виявили тіло 49-річного чоловіка з ознаками насильницької смерті. Неподалік поліцейські знайшли знаряддя вбивства – дерев’яну палицю. У будинку підозрюваного поліцейські вилучили його одяг зі слідами крові та частину дерев’яної палиці, якою він наносив удари потерпілому.

Зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). За вчинення такого злочину йому загрожує до 15 років позбавлення волі. Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Раніше в поле зору поліції зловмисник не потрапляв.

Ілона ВАЛЬТЕР