Найстрашніше – у сусідній кімнаті відпочивали господарі будинку. Вбивство сталося посеред білого дня, майже на очах у власників будинку.

У невеличкому провулку на околиці Вінниці проживає подружжя Наталії та Дмитра. Сусіди шоковані такою жорстокою розправою з молодим чоловіком та розповідають, що чоловіка знайшли поблизу дивана з відкритою раною на грудях, а поблизу нього валявся ніж в крові. Кажуть, що Сашко не був шумним, але часто влаштовував п’янки-гулянки. От і цього дня в будинку відбувалося чергове застілля. Проте проживав він там не один, а разом з господарями. Заїхав в “нові апартаменти” близько двох тижнів тому. Кажуть, що господарі також полюбляли випивати, тому з новим квартирантом швидко знайшли спільну мову.

Але цього дня у будинку де проживав покійний Сашко зібралося аж 5 гостей. Коли всі порозходилися він пішов до себе у кімнату. Господарі запевняють, що було все тихо і мирно — між гостями навіть не виникало конфліктів. Та і ми з чоловіком лягли спати… Коли почули крик в сусідній кімнаті, відразу вибігли туди. Та, нажаль, застати Сашка вже мертвого на колінах з ножем у грудях. І побачили чоловіка, який швидко вилазив через вікно. Відразу викликали поліцію та швидку! Однак медики виявилися безсилі — він помер. Як з`ясувалося потім, це був ще один квартирант, який проживав у окремому помешканні на нашому подвір`ї. Напередодні між чоловіками спалахнула сварка через гроші, та чомусь розправитися інший вирішив саме так – жорстоко… – розповідає господарка дому Наталія.

Сусіди розповідають, що господар будинку Дмитро — колишній зек. Тому і контингент збирається там відповідний. Кажуть, що декілька років тому, один з його “гостей” зарізав власного батька на очах у інших. Тому і поліцейські там бувають частовато.

Марина Романова