Для багатьох це стало несподіванкою. Адже популярна українська зірка шоу-бізнесу співала до цього переважно російською мовою.

– А виконавиця «шльопок» добряче шльопнула по морді навіть нардепів, які ініціюють перегляд закону, – діляться її прихильники у соцмережах.

Вона звернулася до українців, незадоволених переходом сфери обслуговування на українську мову:

“Люди добрі, ви бачили, як люди говорять італійською у Франції та французькою мовами в Італії? Можливо, американці дуже хочуть говорити якоюсь другою мовою, а не англійською? Люди, ми повинні мати свою українську мову. Можливо, зараз це когось дратує, але в майбутньому ваші діти будуть говорити українською, і це нормально. Тому що для того, щоб усвідомити, що ви українці, потрібно знати свою мову і потрібно нею розмовляти. Чому ми говоримо іноземною мовою в нашій країні?» – сказала співачка.

Ольга Полякова із чоловіком та дітьми

Нагадуємо, що Ольга Полякова народилась у Вінниці. Закінчила Вінницьке музучилище. Працювала співачкою у тоді популярному ресторані «Бахус».

Тут проживали її батьки. Після розлучення, батько рано помер, а мама вийшла заміж за дипломата і переїхала до Москви, де мешкає і сьогодні. Хоча у Вінниці досі не продає будинок, де проживала.

Ольга Полякова, попри російськомовну попсу, не їздить із гастролями до Росії. Свого часу у неї була перепалка із Миколою Басковим, який посміявся із українських зірок. Сказав, що, в кращому випадку, вони в подертих колготках будуть лізти на сцену росестради. На що Оля відповіла, що і без їхньої сцени стане королевою стадіонів!

І стала. А ще Оля у Вінниці на власному прикладі відчула, що таке булінг. І відверто розповіла про те, як її жорстоко побив тодішній її коханий через ревнощі – депутат міськради. І так, що досі на обличчі залишились сліди.

Життя у артистки кардинально змінилось, коли зустріла набагато старшого за себе чоловіка – бізнесмена Вадима Полякова.

Вона зуміла побудувати із ним міцну сім’ю і народити двох доньок. Старша вже пробує сама співати.

Юлія Іванюк