Команда повітряної кулі Queen sky Катя Беляева та Дмитро Кулеша, керівник тюбінг-парка Vinny Land Марина Зарівна та голова БФ “Діма Шилов” Надія Дмитрієва, об’єднались, щоб подарувати онкохворим діткам та діткам з іншими тяжкими захворюваннями незабутні емоції та позитивний настрій.

14 лютого, у день закоханих, дітки приїдуть на свято у парк Vinny Land, кататимуться на тюбах з гірок, підійматимуться на повітряній кулі, відпускатимуть в небо кульки, кататимуться на автомобілі патрульної поліції.

Наша команда зробить все можливе аби в очах діток запалав вогник радості. Адже ці дітки місяцями знаходяться в лікарні та окрім медичного персоналу нікого не бачать. Щодня ведуть боротьбу за своє життя. Для них кожен новий день – це перемога.

Окрім розважальної програми, для діток буде проведений благодійний збір коштів, продаватимуться паперові кулі та стоятимуть скрині, в які кожен охочий зможе покласти будь яку посильну суму. Всі кошти які ми зможемо зібрати того дня будуть витрачені на онкогематологічне відділення, а саме на медичне приладдя або медпрепарати для діток, які там лікуються.

Ми, також, запрошуємо меценатів та спонсорів долучитись до організації.

Чужих діток не буває. Ми, дорослі, маємо це розуміти та дарувати РАДІСТЬ ДІТЯМ.

Для тих хто бажає допомогти, але не має можливості фізично бути присутнім – можна перерахувати допомогу на карту ПриватБанку: Надія Дитрієва 5168745030398926

Марина Романова