Урочиста подія відбулася у храмі Архістратига Божого Михаїла села Дяківці Літинського району. Про це розповідає сайт Вінницько-Барської єпархії ПЦУ.

.Для вручення високої відзнаки до с. Дяківці у храм Архістратига Божого Михаїла завітало керівництво Літинської територіальної громади на чолі з Літинським селищним головою Анатолієм Бичком. Він вручив отцю Михаїлу пам’ятний знак та подякував за багатолітню наполегливу працю і вагомий внесок у розвиток рідного краю. Отцю Михаїлу також було вручено Подяку від Літинської селищної ради.

Впродовж багатьох років отець Михаїл особисто своїми руками, працею та власними коштами зводив і реставровував храми у Літинському районі, непохитно стояв на позиції розбудови Православної Церкви України. Завжди займав активну життєву позицію, тричі обирався депутатом до районної ради, а нині є депутатом Літинської територіальної громади, нагороджений орденом Святого Архістратига Михаїла та орденом Христа Спасителя.

Протоієрей Михаїл Грабар на даний час також є настоятелем храму святителя Миколая с. Лука Вінницько-Барської єпархії ПЦУ. Митрополит Вінницький і Барський Симеон разом із духовенством вітає о. Михаїла з почесним званням і бажає Божого благословення на подальші труди у славу Божу, на користь Церкві Христовій і на благо людей!

Соломія КАЛЮЖКО