У Вінниці стартує унікальний благодійний проєкт “Галактики особливих дітей”. Основна мета підтримати дітей з особливими потребами.

– Ми створимо унікальну художню виставку. Картини малюватимуть важкохворі діти, які все життя боряться з невиліковними хворобами. Свою уяву, мрії та бажання вони покажуть на великих ресурсних картин в 3-D форматі. – ділиться громадський діяч Діана Мороз.

– Суспільство часто ігнорує існування таких дітей. Люди не приймають їх, часто знущаються.

Особливі діти не мають можливості виховуватись, розвиватись, навчатись, працювати.
І це все лише через відсутність розуміння того, що кожна дитина має своє право на щастя. А в кожного воно різне. Хто б міг подумати, але ці маленькі дітлахи мріють про звичайну освіту та друзів.

– Я щиро вірю в те, що мрії кожної дитини мають збуватись! Перший етап створення ресурсних картин дітьми з особливими потребами вже почався. Тож, готуємось до презентації разом!

Мета проєкту : дати можливість зрозуміти особливих дітей через внутрішній світ, через картини. Бо деякі з цих діток не здатні навіть чітко говорити, щоб розказати про свої проблеми, страхи та біль.

Ціль проєкту: популяризація благодійності, соціальної активності та відповідальності, впровадження толерантного відношення до дітей з інвалідністю.

Художня виставка “ГАЛАКТИКИ ОСОБЛИВИХ ДІТЕЙ” покаже суспільству величезний глибинний світ, сповнений внутрішньої краси та різнобарв’я емоцій та почуттів!

Організатор Діана Мороз
«33-й канал» – інформаційний партнер проетку «Галактики особливих дітей».

Софія Копач