У 2020 році Владислав Хохлан став одним із восьми солістів проєкту, які записали у себе вдома відео з виконанням твору «Не стій, вербо, над водою».

У Книзі рекордів України було зареєстровано проєкт найбільшим в Україні віртуальним хором і внесено до Книги рекордів прізвище нашого земляка.

– Усе життя я писав «у стіл». Ті пісні звучали повністю тільки в голові, надихали працювати більше і краще. Гуляючи вночі і шукаючи натхнення, запитав себе: «Хто привів мене сюди?» – розповідає Влад. Відповідь знайшлася за мить: сестра, мама, подруга, наставник, що ділилася своїм досвідом, і ще багато прекрасних людей.

Нині ж калинівчанин Владислав — наймолодший викладач вокалу у Вінницькому державному педагогічному університеті. На «Голос країни» він прийшов, щоб показати своїм студентам, що він може не тільки навчати музиці в аудиторіях, а й заворожити своїм голосом зіркових тренерів. Наш земляк виконав досить відому, але складну пісню Maybe I, maybe you – Scorpions.

У 2019 році Владислав та Наталя Лановенко на фіналі «Міс Вінниця-2019» потужно виконали пісню Фредді Мер­кюрі та Монсерат Кабальє «Barcelona». Виступ був наче бальзам на душу для всіх шанувальників опери.

На спів виконавця розвернулися DOROFEEVA та Олег Винник.

Владислав обрав команду Наді. Більше того, днями наш земляк анонсував вихід своєї першої пісні «Просила», яка присвячена вірі матері та її молитвам за нас.