На сцені вируватимуть справжні італійські пристрасті, а комічних ситуацій буде стільки, що глядачі сміятимуться від початку і до кінця вистави.

– «Сублімація любові» викличе цілий феєрверк емоцій! Завдяки круто закрученому сюжету цю комедію всі дивляться на одному диханні, – розповідають організатори – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». –  Ну і, звісно, усіх чекає неймовірна насолода від гри улюблених акторів. Цьогорічне свято 8 березня вінничани гарантовано запам’ятають назавжди!

Комедія «Сублімація любові» поставлена за мотивами п’єси провідного європейського комедіографа XX століття Альдо де Бенедетті.

У момент, коли відкриється завіса, глядачі потраплять у інший світ: італійські розкішні апартаменти з акцентом на величне минуле Риму.

За сюжетом, головна героїня – сеньйорита Паола (Ольга Сумська) – розважлива егоїстка, яка скоряє серце поважного політика, сеньйора Леоне (Євгеній Паперний). Однак при цьому красуня чітко дає зрозуміти, що він для неї – всього лише нудний старий, що не представляє щирого інтересу. У цьому й криється зав’язка сюжету: Леоне, щоб скорити даму, придумує хитромудрий план зваблення, підкинутий йому бідним драматургом П’єтро (Віталій Борисюк), який у підходящий момент незаконно пробрався у його квартиру, щоб поїсти…

І тільки лише під кінець відкриється, чому для комедії була підібрана саме назва «Сублімація любові», адже в оригіналі п’єса називається «Паола і леви».

На завершення вистави глядачів чекає оригінальна кінцівка і не менш оригінальний уклін від акторів у формі танцювальної постановки.

Особливої інтриги вистави додає той факт, що героями любовного трикутника виконавці головних ролей були не лише на сцені, а й у реальному житті. Адже свого часу ніжні почуття між Ольгою Сумською і Віталієм Борисюком спалахнули саме тоді, коли акторка була дружиною Євгена Паперного…

– Мій роман з Борисюком народжувався у театрі на очах у всіх акторів. Люди сьогодні такого не переживають. Таких розлучень, такої закоханості! – зізнається Ольга Сумська. – Зазвичай все якось нишком. А тут літали тарілки, Паперний колись хотів нас обох убити… Я його розумію, адже так склалося життя, що я полюбила, і це дійсно кохання. Але любов також була і з Паперним, я не можу викреслити його зі свого серця. Євгеній був і залишається моєю рідною людиною, адже він батько моєї дитини.

Сьогодні, забувши всі минулі образи, актори залюбки грають у спільних виставах. А все пережите допомагає їм ще вірогідніше грати свої ролі на сцені.

Приходьте 8 березня о 20.00 у Будинок офіцерів на виставу «Сублімація любові» та зустрічайте весну разом з улюбленими акторами!

Останні квитки (від 190 гривень) можна придбати на сайтах https://bit.ly/3ikfUoQ і https://bit.ly/2TNqR8h, а також у касах Будинку офіцерів, театру ім. Садовського, «Універмагу», Вінницької обласної філармонії і рок-магазину «Мобі Дік».