Заслужений артист України, популярний співак і композитор, наш земляк Ігор Юрковський підготував для усіх чарівних українок гарний подарунок — нову програму своїх пісень. Звичайно ж, про одвічне — любов, весну, романтику.

– Через пандемію немає змоги провести великий концерт і заспівати вживу. Тому поки що розставляємо пісні у різних медіаресурсах, на своїх сайтах у соціальних мережах. Нові пісні Ігоря Юрковського вже можна почути на радіо.

До подарункового альбома увійшло 24 пісні. Але ця програма, котру співак готує спільно з фірмою «Мед», включатиме 10 зовсім нових пісень.

– Це мій сольний проєкт. А концерт обов’язково відбудеться! Планую його на серпень, у мене саме буде день народження. Ось тоді й зберемося десь на відкритому просторі, поставимо сцену, забезпечимо гарний звук.

Варто нагадати, що зірковий час викладача Барського педагогічного коледжу Ігоря Юрковського розпочався з фестивалю «Червона рута, 1989». Співає він переважно українською мовою, хоча має в репертуарі польські та російськомовні пісні. Загалом за три десятки творчих років артист написав та виконав більше сотні пісень. Ці твори давно завоювали серця слухачів, а деякі з них стали настільки популярними, що їх вважають народними.

Ігор Юрковський є лауреатом всеукраїнських конкурсів та хіт-парадів. А його авторські пісні «Повернися, соловейку», «Для мене», «Летять лелеки», «За кордон», «Виноградна лоза» неодноразово були визнані кращими піснями на всеукраїнських фестивалях.

Ілона ВАЛЬТЕР