Результати вже є… І «ревізія» викрила наступне – 25 осіб взагалі незрозуміло, як отримали цей статус! Є, навіть, такі, що ніколи не перебували в зоні проведення АТО/ООС. Серед «бойових» інвалідів знайшлись ті, хто отримав травму у Львові чи якимось незрозумілим чином став особою з інвалідністю внаслідок сучасної ВІЙНИ.., – розповів фронтовик Андрій Грачов, керівник відділу Вінницької ОДА у справах ветеранів АТО. – Звісно, так не буде. Ми почали процедуру позбавлення статусів тих, хто і уявлення не має про війну, але чомусь опинився в наших рядах.

Процес запущено. І я доведу його до логічного завершення, нехай хоч каміння падає з неба! Бо це справа честі!

Тому не дивуйтесь, якщо раптом когось викличуть до управління соціально захисту населення того чи іншого району Вінницької області… Та комісійно позбавлять статусу “особи з інвалідністю внаслідок війни”!!!

Також ми виявили певні неточності в документах і таких у нас 54 особи. Те, що ці люди отримали інвалідність на війні, у мене не викликає жодного сумніву. Бо багатьох я знаю особисто і хто де воював . Тому треба розуміти певні нюанси пекельних 2014-2016 років і чому так вийшло. Але хлопці-дівчата – треба буде донести певні документи. Найближчим часом когось із вас почнуть викликати в районні управління соцзахисту і страшного в цьому нічого не має.

Більше читайте вже завтра в газеті “33-й канал”.