Чи у них там в ОДА всі машини поламались? Чи перед австрійськими інвесторами HEAD наші чиновники «прибідняються»? – так зустріли вінницького губернатора Сергія Борзова колеги на новобудові заводу HEAD по Немирівському шосе 12 травня.

– І справді, службове авто голови Вінницької ОДА в цей день побило всі рекорди цікавості та бюджетності. Бо дешевше за «Волгу» Борзова в святковий цей день були хіба що велосипеди сторожів майбутнього заводу австрійців!

Ось як прокоментував своє шок-авто губернатор Вінниччини:

– Чому «Волга»? Бо те службове авто, на якому їздив ще губернатор Олександр Домбровський, у нас забрали… То що – мені треба було на «Таврії» приїхати? – зазначив Сергій Сергійович. – Що дали на автобазі обласної ради, на тому й приїхав! Бо в ОДА в мене немає своєї жодної автівки…

– Куди ж забрали «джип Домбровського»?

– У нашу обласну раду… Бо одному із заступників на чомусь треба їздити.ю Тому я на цій «Волзі»…

Нагадаємо, що 12 травня у Вінниці офіційно почалось будівництво найбільшого в Європі заводу

– Head Sport GmbH – це австрійська виробнича компанія зі штаб-квартирою в Кеннельбаху. Head GmbH – це група, що включає кілька раніше незалежних компаній, включаючи оригінальну “Head Ski Company”; Тироль, австрійський виробник лижного спорядження; та Mares, італійський виробник обладнання для дайвінгу.

Сергій Борзов у цей день разом із мером Вінниці вітав австрійців із початком активної фази їхнього проєкту.

Роман Ковальський