Бо спершу тут знайшли на дорозі мертвого чоловіка, якого явно збило авто… Тому 3 червня десятки поліцейських шукали жінку, яка була за кермом авто… І переїхала свого колишнього з новим коханим.

Адже чоловік на дорозі помер від отриманих травм. А водійку разом з її співмешканцем зупинили аж в Тетієві Київської області. І вони обоє були п’яні.

Але спершу в четвер поліція повідомила, що біля села Якимівка Оратівської громади на дорозі лежить чоловік, якого збила машина. Водій з місця пригоди зник.

Правоохоронці з’ясували, що між трьома людьми виник конфлікт. Жінка 1978 року народження, яка родом з села Якимівка, разом зі своїм новим співмешканцем зустріла свого «колишнього». Між ними виник конфлікт. Жінка сіла за кермо авто «ВАЗ 2107», коли їхала, збила «колишнього». Вони разом зі співмешканцем, з яким проживають в Київській області, втекли з місця події. На пошук «парочки» підняли кілька екіпажів поліції. Зупинили їх в Київській області. За кермом вже був чоловік.

Висновком встановлено, що обоє у стані алкогольного сп’яніння. В крові жінки 1,8 проміле алкоголю. В крові чоловіка – 2,8 проміле алкоголю.

«Слідством розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння).

Жінці загрожує до 10 років позбавлення волі», – повідомили у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Роман Ковальський