33 Канал
Ціна на море! Почому тиждень у Затоці, Лазурному та на Азові для вінничан? (відео)
Ціна на море! Почому тиждень у Затоці, Лазурному та на Азові для вінничан? (відео)
Міська рада Вінниці погодила 10 підприємцям надання послуг із перевезень і надання курортних послуг на Чорному і Азовському морі.
24.06.2021 0 коментарів 0

Нині цей сезон подорожей до моря лише стартує серед мешканців Вінниці та області. Тому пропонуємо базові ціни від перевізників та курортних менеджерів щодо поселення і вартості комплексів із харчування на морях.

– Затока цього року коштує 900 гривень за дорогу у два боки хорошим автобусом. Вартість житла від 120 гривень до 1000. Бо житло є на всі смаки – від супербюджету до апартаментів класу люкс, – повідомила жінка під парасолькою із рейсами на Затоку. – Найближчі дати – 2 і 5 липня. Харчі в Затоці на всі смаки, але комплексне харчування цього сезону на всіх морських курортах на рівні 250-270 гривень за триразовий прийом їжі. Тури беруть на 4, 7 та 10 днів. І це найдешевший варіант побачити море цього року.

Водночас курорти Херсонщини на 20-25% дорожчі за Затоку.

– Проїзд до Залізного Порту цього літа 1200 гривень. До Лазурного треба добиратись додатково місцевими маршрутками чи на таксі за 300 гривень. Житло стартує від 200 гривень, харчі скрізь стабільно – від 250 гривень за 3-разове меню, – зазначила курортний агент Наталя. – Але Залізний Порт вже пропонує такий сервіс і знижки на відпочинок, що тут можна знайти житло по 120 гривень і купити за 100 гривень безліміт в зону відпочинку із басейнами та гірками. Такого дозвілля за такі гроші немає ніде на українських морях. Тому попит на цей напрямок є, і вінничани їдуть цілими сім’ями. А я буду відпочивати у вересні, коли всі вже накупаються, а ми заробимо трішки грошей.

Такі ж ціни на Азовське море – найвіддаленіше від Вінниці.

– Сезон буде у липні, бо  дощі всіх налякали. І люди просто вичікували гарну погоду і тепле море. Тому ласкаво просимо на Азов! Проїзд 1200 гривень, житло від 120-150 гривень, харчі на вибір від 250 гривень… Море вже прогрілось і пора пакувати валізи, – вважає продавець турів на Азовське море.

Водночас міська рада гарантує, що на курортному майданчику перед центральним автовокзалом працюють лише ліцензовані перевізники та турагенти, які роками заробили собі репутацію та ім’я.

– 10 підприємців у списку фізосіб, що отримали право надавати ці офіційні послуги із перевезень і курортних сервісів. Ціни диктує ринок, і тут є справі досить бюджетні пропозиції на кожну кишеню, – повідомив директор департаменту маркетингу міста і туризму ВМР Олександр Вешелені. – Цей майданчик працюватиме у Вінниці перед центральним автовокзалом до кінця курортного сезону у вересні. Всім гарного літа і відпочинку.

Роман КОВАЛЬСЬКИЙ
Фото Олексія Бойко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Telegram 33kanal.com

телефон
+380 432 515-226
адреса
21021, м. Вінниця, просп. Космонавтів, 23
e-mail
gazeta@33kanal.com

Всі права захищені.
При будь-якому використанні матеріалів посилання на 33kanal.com є обов'язковим.