4 серпня працівники кримінальної поліції спільно з оперативниками обласного главку поліції Вінниччини на території Закарпатської області знайшли родину, яка з 27 липня перебувала у Всеукраїнському розшуку.
За словами т.в.о заступника начальника ГУНП у Вінницькій області  Андрія Дамзіна, повідомлення про зникнення подружжя та їхнього 4-річного сина надійшло до Вінницького районного управління поліції вечері 27 липня. Орієнтування  про безвісти зниклу родину надіслали в управління поліції усіх регіонів. Також зниклих шукали за допомогою засобів масової інформації та соцмереж.

Поліцейські переглядали відео з  камер відеонагляду, за допомогою яких встановили, що родина на власній автівці поїхала в напрямку  Житомирської області. Протягом двох тижнів тривали пошуки сім’ї. Вчора, 4 серпня, зниклих знайшли на території Закарпаття.
-Вони живі-здорові. Кажуть, що поїхали відпочивати, а як було насправді, з’ясують слідчі, – уточнила речник Вінницької облполіції Анна Олійник.

Нагадаємо, із заявою про те, що з родиною втрачений зв’язок, до поліції звернулась старша донька жінки. За словами родичів, родина мала намір їхати відпочивати на море. Тому дивно, що вони знайшлися на Закарпатті. Розповідають, що чоловік із жінкою були «валютчиками». Чи пов’язане їхня сфера діяльності із загадковим зникненням – завдання правоохоронців.

Наші журналісти уже з’ясовують деталі, про це читайте у наступному номері “33-го каналу”.

Людмила Поліщук