І окрім привітань від сусідніх громад, від народного депутата Миколи Кучера та голови цієї ОТГ – Катерини Романенко 15-го серпня на головному майдані Гранова вперше в історії цього великого і потужного села співав Віктор Бронюк із своїм ТіКом!

– Сьогодні рекорду не буде, бо одного разу ми давали три концерти в один день! Але атмосфера буде гарячою, бо на вулиці спекотний серпень і температура під 30! Давайте разом співати, танцювати і святкувати День вашого прекрасного села! Зараз вріжемо на всіх трубах, баянах і мікрофонах справжніх українських пісень – від «Оленів» до «Свєти», «Сірожиного пірожиного» і «Любити Україну!»

І після приголомшуючого годинного виступу, де дівчата били каблуки, а бабусі стерли долоні від оплесків, почалась рекордна в історії Гранова автограф-сесія. Це фанати зі всієї Краснопільської ОТГ робили сотні селфі та діставали «зірку» запитами на автографи! І не відпускали Бронюка на другий вечірній концерт у Вінниці майже годину! Тому навіть не всі депутати місцевої ради встигли зробити пам’ятне фото із Віктором… Бо аншлаг!

Водночас голова Краснопільської ОТГ так прокоментувала наймасштабніше за всю історію села свято:

– Я вдячна Віктору і його гурту, що у своєму щільному концертному графіку вини знайшли цих кілька годин для Гранова та всієї нашої громади. Бо наші люди багато і важко працюють… А сьогодні у Гранові свято, і нарешті можна разом відпочити, потанцювати, послухати знайомих пісень… І цей день села вкотре показав, що наша сила громади – у єдності, а не чварах, у спільних діях, а не ворожнечі. Дякую Віктору за незабутні емоції, а всім учасникам свята – за участь, виступи і організацію Дня села! Слава Україні! – розповіла Катерина Миколаївна Романенко.

У фіналі Дня села просто неба крутили круте українське кіно – «Пекельна хоругва». І в цей вечір тут було зафіксовано чи не найбільший масовий перегляд фільму просто неба в Україні.