Пояснили це ритуалом «жертвоприношення». Виявляється, це міжнародна секта, її щупальця є і в Україні. Жертвами стали вінничанка і її донька. Про цей жахливий злочин сатаністів-канібалістів ми вже писали.

У російському Петербурзі затримали сімейну пару, що причетна до ритуальних вбивств. Це Олександр і Тетяна Перевозчикови. Саме вони допомогли раніше затриманим іншим російським сатаністам Андрію Трегубенку та Ользі Муравйовій знайти одну з жертв — 27-річного Платона Степанова. Компанія запросила чоловіка в похід, в лісі на хлопця напали та вбили. Потім почали їсти тіло… Подібна ситуація сталась і в Україні.

Ми вже детально і не раз писали про те, як довірлива вінничанка Катерина Обухівська почала співмешкати із одним з сатаністів. Потім він її вбив. І вже після вбивства, саме на 10-річчя дівчинки, приїхав та повідомив довірливим родичам, що він забирає доньку Ганни та везе її на море, де чекає мати.

Слідство з кожним фактом все більше приходило до висновку, що Катерина Обухівська та її донечка Ганнуся стали жертвами не просто вбивць, а сатаністів-канібалів.

Бо вбивця та його коханка, яка, виявляється, ще була поряд із Катериною-співмешканкою, сповідували сатанізм, до чорної меси готувалися ретельно. Нелюди спеціально чекали, поки дівчинці виповниться 10 років. І саме в часі — за день до дня народження — вони застрелили матір, а за два дні потому задушили дитину. Тіло дівчинки розчленували і з’їли печінку. Люди вимагали довічного для таких нелюдів.

Як вже відомо, 24-річна Юлія Бойко підписала угоду про визнання винуватості за те, що вона розкаже абсолютно всі моторошні подробиці вбивства!

– Коханий обіцяв, що розвине у мені екстрасенсорні здібності і врятує від кінця світу. Давав читати книги про темні сили та дияволів, — зізналась на суді Юлія Бойко. — Того дня ми із Сергієм та Анею йшли до будинку на Хмельниччині, де мали пережити разом кінець світу. Але дівчинці це не сподобалось, вона кликала ма­му. Тож чоловік дав їй таблетки і сказав, що це вітаміни. Дівчинка заявила, що втомилась, що на неї падають стовпи. І Сергій зробив зашморг, я стала тягнути. Дитина здригнулась, мені стало погано. У Сергія був ніж. Він сказав, що так треба, бо Аня хотіла до мами, він її туди і відправив.

За законом Савченко Юлії-сатаністці залишалось сидіти всього декілька місяців у тюрмі. За угоду зі слідством вона має вийти на волю. Бо рік рахувався за два. Проте коханець-сатаніст Сергій Лубенко, який назвався для вбитих ним жертв Андрієм, подає позови на її зізнання. Цікавий факт: у сатаніста-вбивці знайшли блокнот, де вписані імена та прізвища жінок. Хто вони — ймовірні жертви ось таких сатаністів-канібалів?

Марина Романова