Сьогодні, у День авіації України, генерал-полковник Сергій Дроздов, який шість років очолював Повітряні Сили, прощався із бойовим прапором та подякував офіцерам та солдатам за службу:

-Панове генерали і офіцери, сержанти, солдати тапрацівники Повітряних Сил Збройних Сил України! Указом Президента України – Верховного Головнокомандувача Збройних Сил України мене звільнено від виконання обов’язків Командувача Повітряних Сил Збройних Сил України.

Вступаючи у непростий для нашої країни час на посаду, мені випала честь разом з Вами забезпечити проведення заходів, які, на моє переконання, створили умови для майбутнього розвитку Повітряних Сил Збройних Сил України. Це результат напруженої праці кожного з Вас.

Висловлюю глибоку вдячність усьому особовому складу Повітряних Сил Збройних Сил України та усім тим, хто був зі мною поруч, за розуміння, підтримку, спільну роботу.

Вірю, що позитивні здобутки, які були напрацьовані разом, заклали міцний фундамент для незворотного розвитку Повітряних Сил, а недоліки і прорахунки стануть серйозними уроками у Вашій подальшій службі.

Усім бажаю подальшого професійного зростання та успіхів на ниві служіння Українському народові, щиро бажаю Вам та Вашим родинам великого людського щастя, родинного благополуччя та подальших успіхів в ім’я зміцнення боєздатності Повітряних Сил Збройних Сил України!

Слава Повітряним Силам Збройних Сил України! Слава Україні! Маю честь! – звернувся генерал-полковник до офіцерів та солдат ПС ЗСУ.

 

Людмила Поліщук