4 жовтня 2021 року в приміщенні артгалереї ХХІ відбулось офіційне представлення громадської організації “Ми — ВІННИЧЧАНИ”

До складу новоствореного об`єднання увійшли:

Таїса Славінська — головний режисер Вінницького академічного музично-драматичного театру імені Миколи Садовського. Валерій Весняний – міський голова міста Тульчин, Петро Струсевич — голова фермерського господарства “Велес-Віта” та Ілля Гуменчук — лікар-хірург Вінницької обласної клінічної лікарні ім. Миколи Пирогова.

Головна мета організації: консолідація зусиль щодо розв’язання назрілих проблем соціально-економічного розвитку Вінниччини та повернення її до складу лідерів регіонального розвитку країни, сприяння позитивним змінам в економічній, соціальній, науковій, освітній культурній та політичній сферах життєдіяльності  регіону та держави.

Основними напрямами діяльності організації є :

Сприяння розвитку економіки, що веде до покращення інвестиційного середовища, бізнес — клімату та розвитку інфраструктурних галузей на території  Вінницької області та України.

Пошук можливостей для розвитку малого та середнього бізнесу, а також запровадження інновацій та трансферу технологій. Розбудова  міжнародних економічних зв`язків.

Cприяння впровадженню ідей, проєктів та програм, які спрямовані на позитивні зрушення  в соціальній сфері в галузі охорони здоров`я, соціального захисту.

Громадська організація “Ми- ВІННИЧАНИ” створена як логічна відповідь на суспільний заклик до згуртування задля спільної мети та спільного майбутнього. Члени громадської організації оголосили про початок її роботи та консолідацію зусиль з народними депутатами України: Ларисою Білозір, Миколою Кучером та Геннадієм Вацаком. Доказом тому стало підписання Меморандуму про співпрацю між ГО “Ми — ВІННИЧАНИ” та народними депутатами України.

Софія Копач
Фото Сергія Хіміча