ТОП-блогер України, політичний сатирик, учасник проекту “Skrypin.ua” та автор політичних музичних пародій Богдан Процишин вчора виклав лише у Telegram (бо решта соцмереж «лежали» – прим. авт.) свою нову роботу… Та ще й російською мовою «Никого не жалко, никого…»! Мелодія взята із фільму «Бригада», а його текст із персонажами із політичної еліти вже став хітом…

До речі, за даними Цензор.нет Процишин в минулому був депутатом Трускавецької міської ради.

Ось інтерв’ю із Богданом Процишиним, який розповів про хобі, що стало улюбленою роботою, про Україну завтра і про те, що в його розумінні означає свобода. Ось що розповів співак-пародист:

«Навчався я в Івано-франківську та Харкові, працював юристом та підприємцем, ким тільки не був. Потім набридло на когось працювати і працювати взагалі. Також 10 років був депутатом Трускавецької міської ради, це мені теж набридло, бо я нічого не міг змінити. За 10 років я тільки нажив собі ворогів, знищив масу нервових клітин, а, в цілому,змінити нічого не зміг.


Зараз я роблю графіку, цим і заробляю. А музичні пародії – спочатку в мене були як хобі; а тепер – не тільки для веселощів, але й для грошей. Це мій бізнес, яким я можу займатися в будь-якій точці світу, де є інтернет. А безпосередньо займатись чимось у Трускавці мені не цікаво. Бо займатися чимось у Трускавці – це комусь ставати в ласку, отримувати якісь підписи і дозволи, а я не люблю просити.

Я не є блогером в класичному розумінні цього слова. Блогер – це той, хто пише; а я не пишу: я в основному створюю фотожаби на політичну тематику. Це політична сатирична графіка і політичні музичні пародії. Зайнявся цим в 2015-му. Відчув, що вмію і можу це робити. Цей проєкт роблять дві людини: я в кадрі і Саша Драгомерецький за кадром, мене знімає, ось і все. Мета всього що ми робимо – самореалізація. Потрібно ж чимось займатися. Почалось це як хобі, зараз це основна моя діяльність і праця.

За найулюбленішу музичну пародію сказати важко. Якщо щось виходить не добре, я це просто не публікую. Є сильніші, є слабші пісні. Певно, найулюбленішою є пісня “Але Юля” – вона найперша. Hайбільше переглядів на ютуб-каналі “Процишин Офіційний” набрало відео “Без ОК і без ВК”, приблизно, 400 000. Тоді закрили доступ до “Контактів” і “Однокласників”, точніше, зробили вигляд, що закрили. Ми зробили про це пісню-пародію під Настю Каменських і Потапа.


Думка стосовно президента? А чому я маю про нього думати? … Краще не треба про них говорити. Незалежно від прізвища президента потрібно робити країну навколо себе такою, якою ви хочете. Досвід показує, що не один президент замість вас її не зробить кращою. Президентом має бути людина, яка поставить інтереси держави вище власних – а все інше буде похідним.

Україну “завтра” бачу успішною. Якщо по зовнішніх ознаках, то хоча б такою, як Польща. Я говорю про доглянутість країни, транспорт, дороги, зарплати тощо. Але це зовнішні фактори, їх можна розвинути, це не проблема. А щодо внутрішніх, я хочу, щоб Україна обновилась на рівні населення – щоб прийшли нові люди.

Завтра все буде добре. Хоча, може, не аж так завтра. В 90-х роках всі думали, що "завтра" принесе вагони щастя. Проте виходить не так швидко, як всі ми думали…»