Весна прийде, ліси зазеленіють і для агресора розпочнеться справжнє пекло, заявив керівник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов в інтерв’ю The Nation:

▪️Наші воїни, наші спецназівці, навіть наші мисливці почнуть полювання на ворога у лісах із гвинтівками. Я скажу, що незабаром настане весна, ліси зазеленіють і для агресора відкриється справжнє пекло.

▪️ Українська армія показала, що друга армія у світі – це великий міф, просто середньовічна концентрація живої сили, старі методи ведення війни. Реально — це просто середньовічне скупчення живої сили та старі методи ведення війни.

▪️ У нас є багато інформаторів у російській армії, їхніх політичних колах і державному керівництві. Українці за допомогою технічних засобів розвідки та агентурних ресурсів стежать за кадирівськими бойовиками, які воюють на території України. Щойно кадиров починає готувати якусь операцію, ми швидко дізнаємося про це від наших агентів. Коли почалася війна, росія зазнала багато втрат. Водночас більшість окупантів навіть не встигли дістатися до Києва.

▪️ Війна вступила в нову фазу, коли росіяни почали обстрілювати українські міста й уникати наземних зіткнень. росіяни — боягузи, бо вони бомбардували та обстрілювали наших мирних людей, наші лікарні, наші театри та пологові будинки.