Бійці ППО збройних сил України отримали від Німеччини півтори тисячі ефективних протиповітряних комплексів “Стріла”.

Тепер російським злочинцям-льотчикам, які щодня бомблять мирні українські міста буде набагато важче уникнути покарання за свої злочини проти людяності.

Завдяки злагодженим діям українських зенітників за місяць російської війни в Україні ворог втратив уже 122 військових літаки та 126 гелікоптерів.

Серед них, переважно бомбардувальники, штурмовики та винищувачі СУ та один великий військово-транспортний Іл-76, збитий під Васильковом.

Серед втрачених в бою російських гелікоптерів найбільше найсучасніших бойових машин Ка-52.

Додамо, що вартість одного збитого військового літака РФ становить від 40 до 100 мільйонів доларів, а один знищений українською ППО вертоліт коштує 16 – 25 млн. дол.

Ось таку ціну платять росіяни за хворобливу “спецоперцію” кремлівських старців. І це лише те, що стосується авіації. Не рахуючи вартості ракет та бомб. Хоча відомо, що одна керована крилата ракета класу “Калібр” може вартувати до 40 мільйонів доларів.

Військові аналітики вже порахували, що один день окупаційної війни фашистської Росії проти незалежної України обходиться агресору в 20 мільярдів доларів. Ось, яку страшну лють виношує до українського народу сусідня держава-терорист.

Німеччина також передала “гарний” подарунок для російської піхоти. ЗСУ отримали від Німеччини, яка дуже довго вагалася надавати нам зброю, 100 найсучасніших кулеметів. А до них 8 мільйонів набоїв.

Також українські вояки отримали 350 тис. продуктових наборів, а для медиків надійшло 50 автівок обладнаних сучасними медичними засобами.

А США повідомили про нарощування виробництва протитанкових комплексів Джевелін та протиповітряних переносних систем Стінгер, про які просила Україна.

Разом переможемо!

Сергій Бойчук