🇺🇦Ворог здійснив розгортання практично всіх підрозділів росгвардії, які дислокувалися на тимчасово окупованій території АР Крим та в окремих районах Херсонської, Запорізької та Донецької областей, з метою придушення опору мешканців Херсона, Генічеська, Бердянська та в окремих районах міста Маріуля.

🇺🇦Окупанти намагаються активізувати діяльність диверсійно-розвідувальних груп на території Києва з метою дестабілізації суспільно-політичної обстановки.

🇺🇦У окупантів значні втрати і бракує кваліфікованих кадрів, тому вони комплектують особовий склад маргінальними і неблагополучними чоловіками, які часто схильні до алкоголізму та наркоманії.

🇺🇦На Донецькому та Луганському напрямках нашими сил відбито всі ворожі атаки та нанесено суттєвих втрат російським загарбникам. Українськими воїнами знищено 8 танків, 17 одиниць броньованої та 11 одиниць автомобільної техніки супротивника. Втрати загарбників у живій силі склали близько 170 осіб.

🇺🇦Техніка росії перебуває в незадовільному технічному стані внаслідок недбалої попередньої експлуатації та тривалого зберігання.