Андрій Макаревич зі своєю дружиною Ейнат Кляйн з 2014 року активно підтримують Україну, засуджуючи агресію росії. Музикант та лідер гурту “Машина времени” разом з дружиною дали ексклюзивне інтерв’ю ЖВЛ.

пара зізналась, що чекає поповнення в родині. Проте головною темою розмови стала війна в Україні, яку 24 лютого відкрито та повномасштабно розпочала росія.

Ізраїльська мандрівниця Ейнат Кляйн родом із Києва. Тут вона народилась і тут живуть її батьки. У сусідній з батьками будинок прилетів снаряд і Кляйн довелось організовувати екстрену евакуацію родичів:

“Поїхали минулого тижня, тому що мої батьки, як і Андрій, були впевнені, що такого бути не може. Ситуація дійсно якась фантасмагорична. Ніхто не міг її передбачити. Тому вони їхали пізніше, коли вже були воєнні дії у Києві. За допомоги єврейських та ізраїльських рятувальних місій та організацій, які дуже допомогли нам, – зізнались вони.

Майже у кожного росіянина в Україні є або друг, хоча б один, або знайомий, або родич. І зараз ми у них стріляємо. Що взагалі відбувається? Припиніть це божевілля негайно!- закликають вони.

Життя відомих людей