Закликає випустити з тюрем ветеранів-атовців. Так, ми не можемо зараз закрити небо. Але ми можемо закрити спокійне життя оркам на окупованій території!

Україні потрібна ціла мережа ДРГ імені партизанів УПА, Басаєва, Анелевича та батьки Махна! Під Маріуполем, Попасною, Лисичанськом, скрізь де йдуть важкі бої орки повинні думати не про штурми, а про прикриття своєї дупи!

Необхідно терміново організовувати партизанський рух у тилу окупанта. Особливо на нових окупованих територіях. Там же зараз орки вкопуються в землю та створюють зондеркоманди для викрадення та вбивств патріотів.

Окупанти не повинні мати спокою будь-де. Для цього необхідно максимально організувати місцеві сили патріотів, не відриваючи додаткових сил від ЗСУ. Для цього треба використовувати ветеранів, які досі за гратами.

У в’язницях на захопленій території орки випускають “своїх” та вбивають “укропов”. Це не тільки загублені життя, це даремно розтрачений ресурс, який держава могла б зараз використовувати для захисту людей.

Семен Семенченко з побратимами звільняв Попасну та Лисичанськ у 2014. Знають під Маріуполем та Волновахою кожну дорожку та стежку. Головне управління розвідки Міністерства оборони України ініціювало перед генпрокуратурою та судом зміну запобіжного заходу Семену Семенченку (https://cutt.ly/uS86b9U). ГУР МОУ звернуло увагу на його високий організаційний та бойовий досвід. Але чомусь до військових не прислухаються під час війни…

Семена звинувачують у створенні незаконного збройного формування, яке нібито хотіла воювати з вагнерівцями в Сирії. Його звинувачують що він “вів переговори” з владою Афганістану.
Так це ж дуже добре!

Звертаємось до Президента Володимир Зеленський так може настав час влаштувати Сирію та Афганістан у тилу російських окупантів?
Пропонує випустити його з в’язниці.

Звернення підтримали тисячі українців. А ви як думаєте?