Перестаньте слухати Арестовича, Подоляка, лисих  і товстих ведучих з “кварталу”, які зараз ведуть загальноукраїнський марафон та інших клоунів, які ще два місяці тому говорили, що росія не нападе.

Якщо їх послухати, складається враження, що ми всіх перемогли, але просто чекаємо на американську зброю, щоб деблокувати Маріуполь.

Друзі, гляньте на фото – це наші воїни на днях знищили склад боєприпасів московської армії. Десятки загиблих російських окупантів, техніка, боєприпаси – все згоріло.

Класна робота нашої артилерії, розвідки та притомного українського народу.

Проте в нас теж є втрати, повірте.

Сприймайте ситуацію адекватно, не вірте бабі Галі, дядьку Семену, які дивляться телевізор і вважаються експертами.

Якщо ви бачите на фото, що російські полонені виглядають, як з голодного краю  – це не так в загальному.

Росіяни, як і частина терористів з так званих “республік” – навчилися воювати і вони тепер воюють негірше “корінних руских”.

В них дохріна техніки, рабів, яких вони не жаліють. Після поразки під Києвом, рускі отримали урок, тепер ви вже не будете бачити сотні трупів кожного дня, збитих літаків і підбитих московських  танків.

Війна на довго, а ви вже розслабилися. Я пригадую, як було в 2017 році. Українське телебачення перестало доносити до людей правду про війну і більшість нашого народу розслабилися. На даний момент, я бачу подібні тенденції.

В нас непросто війна з московією. На наших землях триває – загальновизвольна війна за майбутнє України і всього народу.

Час селфі та  емоційних перепадів минув. Тепер потрібна стабільність, мужність і як це не дивно звучить для багатьох- Божа допомога. Хоча, на Бога надійся – сам руки не складай.

Перших десять днів, коли вас заспокоювали і говорили, що ми сильні, найкращі – минув. Тепер панує жорстока, фронтова реальність.

Хтось воює, інші працюють для тих, хто захищає всю країну.

Михайло Ухман