Про це Геращенко сказав під час телемарафону, коментуючи висловлювання радника Офісу президента Олексія Арестовича про те, що “Україні доведеться воювати з Росією щонайменше до 2035 року (натяк на термін президентства Володимира Путіна – ред.)”. Тобто, Арестович зауважив, що війна може бути постійною, і буде співіснування на рівні Ізраїлю та Палестини.

Антон Геращенко в свою чергу зазначив, що певна логіка в тому, що казав Олексій Арестович, є, тому що навіть якщо ми переможемо на Донбасі, Росія нікуди не зникає.

“І тут повинно бути ще більше гарантій безпеки з боку наших західних партнерів, щоб вони давали нам якомога більше зброї, щоб Путін розумів, що чим далі буде ця війна, тим більше буде в нього проблем. Якщо в Україні загинуть не 19 чи 20 тисяч росіян, а загинуть 50 чи 100 тисяч, можливо, це буде його зупиняти. Тому що війна буде настільки вже непопулярна в Російській Федерації, що він буде розуміти, що її треба закінчувати для того, щоб не втратити владу”, – резюмував радник голови МВС Антон Геращенко.

Андрій Власенко