– Депутат Немирівської міської ради М. (вказано його ПІБ, але поки поліція не підтвердила особу порушника) збив на пішоході дитину. 

Зі слів очевидців ДТП, від нього чутно запах схожий, як після вживання алкоголю. Чи це вживав сьогодні чи це відлуння гарного вчорашнього вечора, невідомо, думаємо відповідні органи підтвердять або спростують дану інформацію.

Будемо чекати на інформацію від поліції.

Дитині бажаю гарного здоров’я, а батьку сил та терпіння. Хоча як видно на відео, сил в батька достатньо, – повідомив активіст.

У коментарі нашому кореспонденту він уточнив, що ДТП сталася сьогодні неподалік колишньої міської ради:

– За кермом був дійсно цей депутат. Його добре знає дідусь (а не батько) потерпілого хлопчика. Так, можливо тут є частково вина і дідуся, бо йому потрібно було вести за руку обох дітей, а не лише одного. А з іншого, – водій повинен був зупинитися, коли на пішоходному переході з’явилися люди, тим паче діти. А не продовжувати рух.

Видно, дідусь на емоціях приклав кулака, а удар в нього сильний, бо колись він тренував боксерів. Але так би вчинив кожен, коли є загроза життю дитини, – вважає Степан.

Усі обставини зараз з’ясовує поліція. Ми звернулися за коментарем до речниці облполіції Заріни Маєвської, ось що вона повідомила:

– Вносимо відомості до ЄРДР за 2-ма статтями. По факту наїзду на дитину вносимо ч.1 ст.286, по факту тілесних ушкоджень водієві ч.1 ст.296.

З приводу депутатства, поки інформацію з’ясовуємо.

Детальніше – у наступному номері газети “33-й канал”.

Людмила Поліщук