Світлина іграшки миттєво стала вірусної у соцмережах. Бо дуже нагадує популярного в Україні політика, британського прем’єр- міністра Бориса Джонсона.

Уже відома нашим читачам вінничанка Наталка Дремлюга каже, що на цей ляльковий образ її надихнув клубок ниток, які купувала в магазині. Він здався схожим на зачіску Бориса. А далі перенесла нову ідею на серію своїх вже відомих бойових гусаків.

А на створення колекції гусаків свого часу Наталю надихнули російські пропагандисти з темою секретних біолабораторій.

Майстриня наразі працює на волонтерських засадах в ательє, допомагає шити для бійців ЗСУ розгрузки жилетки для броників. А у вільну хвилину працює над кімедним гусячим військом. Є вже гусаки-льотчика, артилеристи… А тепер серед них опинився англійський прем’єр.

Цих симпатичних джентельменів Наталка вже виготовила шість. При потребі готова зробити ще кілька. Хоча робота копітка. І виготовлення однієї ляльки може зайняти цілий тиждень. Майстриня розповіла, що захопилася ляльками три роки тому. Спочатку в’язала їх гачком, а згодом освоїла і цю технологію. З ліпкою, клеєнням, фарбуванням…. Зізнається, що у неї всі іграшки трохи дивні. Вони не для дітей. Це інтер’єрна річ.

Лялькарка любить іграшки з характером. Виразні очі, великий ніс і вуха… Такі елементи мають кидатися в очі. А з Борисом Джонсоном – просто зачарувала його зачіска, вона своєю оригінальністю навряд чи когось залишить байдужим. І саме завдяки їй таку особистість вже ні з ким не сплутаєш. А якщо врахувати симпатії українців до цього політика, то було б несправедливим не створити такого симпатичного гусака-джентельмена.

Вадим Снігур