Ще одна важка втрата для Іллінецької громади. До місця вічного спочинку іллінчани провели Героя-Захисника України Володимира Цибульського з с. Тягун.

Він був справжнім чоловіком – мужнім, чесним, відважним, працьовитим, добропорядним, – так про Володимира кажуть усі хто його знав.

Після школи чоловік здобув професію електрогазозварника. Працював електрозварником 6 розряду Іллінецької газокомпресорної служби ГКС-36. У 2021 році за сумлінну працю був занесений на Дошку пошани Іллінецької територіальної громади. У Києві на конкурсі електрозварників зайняв почесне І місце. Про була не просто професія – це було його покликання.

Як справжній патріот, вірний син України Володимир брав участь в антитерористичній операції, а коли росія розпочала повномасштабну війну, разом зі своїм рідним братом Романом, без вагань став на захист рідної землі.

На швидке повернення з перемогою вдома чекали син, донька та двоє онучат. Та на жаль, ворог безжально забрав життя Героя.

Провести воїна до місця вічного спочинку, розділити біль непоправної втрати з рідними прийшли односельчани, друзі, керівництво громади та усі хто його знав.

– Смерть Володимира – це біль усієї нашої громади. Він віддав своє життя за нас, за наше майбутнє, за майбутнє наших дітей. Завдяки таким Героям, такій армії, мрія українців обовʼязково здійсниться, – впевнений Олег Дмитрук.

Поховали Героя-Захисника України Володимира Цибульського на сільському кладовищі під триразовий збройний салют та Державний Гімн України.