Ось що повідомляє Сергій Тімков:

– Як я вам і обіцяв все ж отримав копію заяви написаної на мене з проханням заборонити відеотрансляцію з похорону. Для того щоб я не робив відео трансляцій необов’язково було писати заяву в поліцію. Маю у с. Вила багато друзів, знайомих працівників і колишніх і теперішніх. Достатньо було передати бажання старенької матері і все, питання вирішене.

Але ж ні саме ті хто нібито бажають щоб похорон пройшов тихо – роблять все навпаки. Фальсифікують заяву несуть її! Реєструють підробку в поліцію!!!

Почитайте текст заяви.

На що я звернув увагу:

Перше.

Люди похилого віку завжди пишуть прізвище ім’я по-батькові. В цьому випадку певно, що заяву писали не в присутності Марії Григорівни, як її по батькові не знали і не вважали за потрібне з’ясовувати, вирішили подати від просто Марії без по-батькові. І так сайдьот…

Друге.

Розписано яка важка втрата – загибель воїна, так ніби поліцейські розумововідсталі люди і не розуміють яка це страшна і непоправна трагедія ля усіх без вийнятку.

Третє.

Оскільки заява мала б бути написана матір’ю загиблого то і займенник мав би вживатися в однині і від першого лиця, але той хто фальсифікував цю заяву певно що має невисокий рівень IQ і в своїй писанині вживає займенник «нас», «ми» що опосередковано вказує що цей документ писала не Марія Григорівна, а група осіб.

Четверте.

В заяві мене звинувачено в аморальній поведінці, прямо сказано що «…наш біль та горе перетворює на концерт..», але не вказано яким саме чином відбувається перетворення, які мої дії можна охарактеризувати як перетворення болю та горя на концерт.

П’яте.

Зверніть увагу що на заяві, попри реєстрацію відсутній підпис заявника.

На моє переконання ця заява є доказовим фактом фальсифікації зведення на мене наклепу і завдає шкоду моїй гідності та репутації. 

Даю добу, тому хто сфальсифікував цю заяву звернутися до мене з поясненням свого вчинку.

Інакше по процедурі.

Андрій Власенко