Її, як відомо «переформатував» Майдан, і очільника Партії регіонів у Вінницькій області. Сергій Татусяк був останнім її керівником.

Після чого партію розігнали, а потім заборонили. Олександр Капітан очолював обласний осередок крила регіоналів «Молоді Регіони Вінниччини». Сер­гій Татусяк ще очолює між­народну громад­ську організацію «Україна-Поль­ща-Німеччина».

Далі вони зі­йшли з політичної арени і продовжили бізнес у медицині.

Олександр закінчив Вінницький медуніверситет, як і донька Сергія Татусяка Тетяна, дружина Олександра Капітана.

Олександр Капітан

«Нейромед», як ві­домо, один із найпотужніших приватних центрів у Вінниці, і він має не одну філію. В одній із них, яка розміщувалася на першому поверсі Будинку побуту, що навпроти Будинку офіцерів, із 27 жертв загинуло найбільше лікарів та пацієнтів клі­ніки. Це Наталя Фа­льштинська, Павло Ковальчук, Вік­торія Рекута та її син Максимко, Галина, Олексій, Володимир Мулевич…

У марафоні «Єдиних новин» Олександр розповів, що в камері МРТ дивом врятувався вій­ськовий, який проходив обстеження. А ось ін­ший, його товариш, який чекав на східцях будинку, загинув.

Після цього на редакційну адресу почало надходити чимало запитань до Олександра як співвласника цього медзакладу від наших чита­чів: чому під час повітряної тривоги філія «Нейромеда» продовжувала працювати і там знаходились як лікарі, які не спустились у бомбосховище, так і пацієнти, яких вони приймали. Ці запитання ми адресуємо засновникам мед­ закладу і спо­ діваємось отримати на них відповіді.

Каріна Маєвська