Як бачите, російською мовою, хоча вже давно є вимога писати українською. Не інакше, щоб замовники уміли побачити їхні результати, які замовили та заплатили на якісь тільки їм відомі картки.

Спочатку вони мовчали, вичікуючи, тепер оговтались, об’єднались, отримали завдання від орків і «мочать» проукраїнських активістів, популярні проукраїнські видання? Бо вони російській пропаганді стоять поперек горла?

Зрозуміло, що такою є газета «33-й канал» та наш сайт. Ще рік тому по нас працювала ціла армія ботів і лайнометів ворога. Навіть вказували, хто окупує Вінницю та область, залякували, щоб замовчали, бо ми вже є у «розстрільних списках»… Але наші журналісти не лякались і з перших днів війни не повтікали, як багато хто, за кордон, служили тут Україні і правді. І хоча газети та сайт ми творимо і творили під звуки сирен, в бомбосховищах з перших днів війни, йдучи з роботи, прощались, як навіки, ми виконували свою місію. Жодного номера газети не пропустили. Щоб ви розуміли, таких газет залишилось лише 20 відсотків по Україні.

І ось нам повідомляють, що якесь дрантя без аргументів занесло нас до цього фейкового чорного списку.

Так, для рашистів і його посібників — ми чорні! Бо з нашими патріотичними земляками, воїнами припираємо до стінки ворога аргументами і фактами. Безкомпромісно виводимо на чисту воду і явного ворога, і схованого навіть за вишиванками та рясами… Ставимо на місце і «базарних бабів» у нашій професії. Бо неперевірені «базари і срачі», небажання розуміти умови журналістики під час війни, також грають не на користь Україні.

Як кажуть, ця тема «яйця виїденого не варта», бо у групи «рашистів» переглядів — «раз-два і все…», але попереджаємо вас та звертаємось до спецслужб перевірити цю спільноту. Бо і сам список, і його члени — в основному із замаскованими та анонімними ніками, фейковими сторінками. І якщо це дрантя не зупинити у пуп’янку, воно знову поповзе… Як і повзло раніше в різних групах замовників-лайнометів.

У «33-му» ви й далі отримуватимете більше інформації та аналітики, ми повідомлятимемо те, що вас турбує і вам цікаво насправді. Ми добросовісно служили і будемо служити нашій країні, чесній журналістиці і хвалити наші доблесні ЗСУ, інших воїнів видимого і невидимого фронтів!

І ніякі колаборанти і сєпари, які створюють такі меншовартісні групи на «росийском язике» нам не страшні. Слава Україні! Разом до Перемоги!

Ваш «33-й»