Мешканці вулиці Л. Толстого написали звернення на міського голову Сергія Моргунова та до редакції газети «33-й канал». Ось що у ньому вказано:

– Нам стало відомо, що без нашої участі збираються змінити назву нашої вулиці. Мешканці наших будинків — ветерани війни і бойових дій, праці і правоохоронних органів, службовці, лікарі, вчителі, вчені, які свої знання, наснагу і здоров’я віддають самовідданому служінню своїй країні. Серед нас також проживають біженці зі Сходу України, які добре знають, до чого призводить громадське протистояння. Сподіваюся, що наша місцева влада є цивілізованою і демократичною, насамперед врахує думку громадян, які проживають на цій вулиці, а також такою, що заради справедливості та громадського спокою піде нам назустріч.

Тому звертаємося до вас з пропозицією щодо перейменування вул. Л. Толстого. Так, зокрема, пропонуємо назвати її вулицею Надбужанською, враховуючи її розташування. Крім того, мешканці нашої вулиці пропонують розглянути назви, імена таких громадських та культурних діячів — І. Карпенка-Карого, М. Садовського, І. Нечуя-Левицького, О. Вишні, Олени Теліги чи наших відомих земляків — Анатолія Бортняка, Леоніда Пастушенка або сучасних героїв-визволителів України. — голови ОСББ будинків №7, 13, 15, 17.