– Під час війни працюємо 24/7, – звернулася до колег директорка департаменту соціальної та молодіжної політики Вінницької ОВА Світлана Ярмоленко:

– Колеги та колежанки!

В умовах широкомасштабної агресії соціальний захист Вінниччини став потужним чинником забезпечення стабільної життєдіяльності суспільства. Для системи соцзахисту області, як і кожного її працівника, цей період став складним випробуванням. Ми витримали його із честю, і у цьому заслуга кожного з вас.

Разом ми знаходили прихисток для людей евакуйованих з охоплених війною територій. Разом вивантажували й роздавали гуманітарну допомогу. Разом з вами налагоджували зв’язки з міжнародними організаціями та фондами, координували їх зусилля аби жоден з переселенців не залишився поза увагою.


Часто ви працювали на межі людськи можливостей, 24/7. За це вам величезна шана. Вдячна вам за щоденну виснажливу роботу, за здатність співпереживати й попри усе – допомогти. Завдяки вам соціальна сфера Вінниччини працює як єдиний злагоджений механізм, здатний подолати будь-який виклик сьогодення. Вітаю вас з професійним святом – Днем соціального працівника. Миру нам! Разом до Перемоги!