Гайворонська вузькоколійка знову кличе у подорож, місто залізничників чекає гостей! Укрзалізниця запрошує любителів активного відпочинку та поціновувачів залізниці на ретро-тур зі справжнім паровозом.

Наша святкова мандрівка по вузькоколійці до Дня залізничника мала величезний попит, тому ми анонсуємо наступний тур, який відбудеться 26 листопада. На вас чекає подорож на ретро-потязі, який вестиме 70-річний паровоз Гр-280. Під час туру можна буде скуштувати гарячу уху та куліш зі шкварками на березі Південного Бугу, потрапити на екскурсію та ознайомитись з роботою 125-річної вузькоколійки. Пасажирів очікує також культурна програма від місцевої громади, можливість проїхатися на унікальній автомотрисі ГАЗ-12 “Зім” та багато іншого!

Для участі в ретротурі необхідно заповнити коротку реєстраційну форму: https://forms.gle/CX8JdwamZ5xMMhNt6.

Після заповнення форми ми надішлемо вам на пошту детальну інформацію, а потім почнеться найцікавіше — полювання за квитками! Хто перший встигне купити — того і місце.


Квиток на ретропоїзд коштує 215 грн (туди і назад), його можна придбати придбати в нашому новому застосунку, чат-боті Укрзалізниці у Viber і Telegram, на сайті booking.uz.gov.ua (за запитом Гайворон — Бершадь, Бершадь — Гайворон, поїзд №851/852, дата — 26 листопада), і в касах вокзалів.

Також для учасників туру є додаткова можливість організовано доїхати до Гайворона спецпоїздом з Києва та Вінниці й повернутися на ньому додому! Виїзд з Києва в п'ятницю о 21:05, повернення до столиці зранку у неділю, - повідомляють організатори.

Андрій Власенко