В київському метро пройшов у прямому ефірі суперфінал вокального шоу “Голос країни-12”. У сезоні, перерваному війною, перемогу здобула Марія Квітка з команди “Другого шансу”. Вона, в супроводі чоловічого хору, виконала пісню на слова Тараса Шевченка “Реве та стогне Дніпр широкий”

Нагадаємо, що в суперфіналі 12 сезону “Голосу країни” зійшлися одразу 16 найкращих вокалістів з чотирьох команд. До другого етапу пройшли лише четверо – Давид Маскиса, Василь Палюх, Марія Квітка та Сергій Соловйов. Саме Марія Квітка з команди “Другого шансу” набрала найбільшу кількість глядацьких голосів і перемогла у вокальному проєкті.

Насправді я в шоці трошки, але мені б хотілося нам усім сьогодні побажати нашої єдиної великої перемоги. Тому що всі ці речі не мають для нас ніякого сенсу, якщо ми не маємо перемоги у цій війні. А я впевнена на мільярд відсотків, що ми обов’язково все це переможемо,
– сказала Марія Квітка.

Про переможницю відомо, що вона родом з Корсуня-Шевченківського Черкаської області. Має 30 років. За гороскопом – Діва. Українська співачка, акторка, композиторка, фольклористка та стилістка. Закономірно, що така різностороння творча особистість з “Другого шансу” стала першою в конкурсі. І виграла можливість за рахунок меценатів записати кліп.

На завершення шоу Марія Квітка разом з фіналістами та тренерами, а переважно з вінничанкою Олею Поляковою, однією із зоряних тренерів, заспівала легендарну пісню “Червона рута”.

Вадим Снігур