Депутати, які ініціювали це рішення, просять нас, журналістів,  зробити це засідання публічним і повідомити про позицію конкретно кожного депутата.

Бо, кажуть, є такий собі депутат Андрій, який так красується волонтеством, не своїм, а закордонного фонду який очолює! Але кулуарно насправді роздає чи обіцяє, криваві рашистські гроші тим, хто підтримає московитів.

Називають і «благодійницю»-депутатку Люду, яка взяла чимало зобов’язань перед «істінним» лекторатом і очільниками цієї церкви, зокрема своїм приятелем Віктором, який публічно називав українську мову «телячьей, которую не слишит Бог». Також хоче «зіскочити з теми».

Це вона через другу спробу, через кулуарні домовленості і «стимулювання» безпринципних депутатів, добилась виділення московитам більше 40 гектарів землі на будівництво цілої фортеці «руского міра» на Шаргородщині.

Ще називають депутата Ігоря, який постійно був публічним другом і лобістом явно проросійського митрополита Іонафана, якого зараз СБУ звинуватила  у держзраді і вручила підозру у співпраці з феесбешниками. За оперативною інформацією, чимало підлеглих священників цієї єпархії також співпрацювали з ворогом. В їхніх приходах знайшли антиукраїнську літературу і оди Путлеру… Які там були зв’язки  – зараз розслідують правоохоронці.

Як відомо, хотіли всі прихожани, чи деякі, але ця церква, не захотіла приєднатись до світового Православ’я. Вона вибрала Російську церкву і патріарха Кіріла. Пішла з ним в розкол. Досі у складі синоду РПЦ є митрополити Онуфрій і Антоній. Вдумайтесь! Чому? Досі не перерване  духовне єднання із Кірілом.

Більше 30 фактів співпраці  священників цієї структури з ворогом вже доведені. Це офіційні дані. Від митрополитів до священників зафіксовано активну співпрацю з ворогом на окупованих територіях. Бачили когось виключення, засудження чи відлучення? Тоді виходить, що вони роблять «ТЕ ЩО ТРЕБА»?!

Вчора Іонафану вручили підозру, а сьогодні з ним як ні у чому бувало співслужать інші митрополити, єпископи, священники? Поділяють позицію? Ще й захищають!!!

А чули підсумки обшуків 300 таких церков?

Всюду або антиукраїнська література, або росіяни переховуються. Зрозуміло, що не опозиційні!

І ще – знайдена література, як навчати семінаристів поширювати «рускій мір»!

Бо випускників вже навчили! Факт – їх усіх навчали цьому!

Знаємо, бачимо і розуміємо, що рашисти відводили цій церкві в разі окупації всієї України роль соратника і виправдовувача «руского міра». Всі священники мали проголосити путіна помазаником Божим. Ката України, вдумайтесь, мали восхваляти, що він відродив російську імперію після вбитого царя Ніколая і став його помазаником.  А Україна має увійти в неї як Малоросія. Ну а всі бандерівці (свідомі українці), влада, мають бути знищені, бо вони хунта, наркомани та сатанисти…

Ви цього хотіли дочекатись?!

Хочете щоб така структура геть чисто просякнута антиукраїнським духом, що прикривається благодійністю (читайте відкупом) до пори та часу,  була поряд?

Щоб через розгалужену агентурну сітку держава щоразу могла отримати в спину ножа?

Я ні! Підкреслюю – я не проти віри! Але як журналіст і офіцер спецвійськ достеменно знаю, наскільки цю церкву захопила агентурна сітка ворога і розглядає її як пропагандистський центр з підготовки п’ятої ворожої колони в Україні.


Тому: вона має відновити стосунки канонічні із Вселенським Патріархатом! Скоритись волі світового православ’я і увійти до складу ПЦУ! Утворити разом з нею міцну і велику  соборну українську церкву. Може навіть вийти разом пізніше із пропозицію статусу Українського Патріарха в складі Вселенської церкви. Як в Греції, Болгарії і тп.

Уявляю гвалти! Тому наперед хочу просто переглянути не слова, а дії останні лише цих панотців:

В Кіровограді митрополит БЛАГОСЛОВИВ ще одного ката - Суровикіна бомбити і накривати ракетами ось так нас, як сьогодні!

Ще один панотець просить усіх приєднатись, щоб зібрати підписи канонізувати зрадника Стремоусова з Херсона в «лик святих».

Ну і це все під спів за росію в Лаврі.

Ви бачили в цих лавах багато патріотів?! Замаскованих під них - то інша справа!

А скільки там « ждунів»!!!

Тому, обіцяємо, ми висвітлимо позицію кожного  депутата. Щоб виборці вочевидь знали, яка насправді позиція у кожного їхнього виборця.

Запам’ятайте - коли війна - є ті хто з Україною і ті хто проти. Ми за мір, але «соблюдаєм нейтралітет», не проходить.

В московитів є куди йти - це не заборона - це велика нива світового православ’я - нехай приєднуються і засівають її. До речі, це рішення дозволить кожному порвати пута московської залежності - якою б вона не була…

Нижче знайдена література в митрополіях, лаврах, церквах московського патріархату.

Ви і далі вірите, що ця церква може щось корисного зробити для незалежності України?

Хочете дочекатись, щоб так було як у Святогірській Лаврі, де в 14-му  терористи Гіркіна і він переховувались під рясами монахів і під святими мощами пронесли зброю для захоплення Слов’янська, потім так само зброя для бандформувань терористів була завезена до Криму?!

Тетяна Редько