Цю іронічну скульптуру, де воєнний злочинець, президент росії путін зображений у вигляді члена, створили та встановили за два-три тижні у британському селищі Белл-Енд.

Пам’ятник, де голова російського президента зроблена у формі статевого органа, присвячена терористичним “заслугам” путіна. Автор ідеї, який побажав залишитися анонімним, обізвав диктатора “красенем року”: “Мені потрібно було нагородити когось премією Белл-Енду. І я подумав, що є одна людина, яка цього року взагалі була “красунчиком” – це володимир путін”.

The Independent повідомляє, що путлера у формі пеніса зобразили на знак протесту проти російської агресії в Україні. Під час презентації перехожим роздавали яйця, якими можна було кидати у скульптуру.

Автор проекту повідомив ЗМІ, що планує продавати ось такі мініатюри "путінів-ху..лів", а виручені кошти передавати українським біженцям.

Це не поодинокий випадок, коли кровожерливого диктатора путіна висміюють у світі. Як ми уже повідомляли, нещодавно група чеських активістів виставила на аукціон скульптуру оголеного путіна, що сидить на золотому унітазі; а виручку планують спрямувати на купівлю бойового безпілотника для ЗСУ.

Пародіюючи імперське божевілля монарха-терориста, автори зобразили в його руках "скіпетр". Російський президент стискав туалетну щітку і пральну машину, з якої текла "кров". Стартова ціна була встановлена у розмірі 10 тисяч євро. Аукціон завершиться 20 грудня.

А у грудні в центрі Праги з'явився пам'ятник Путіну – у вигляді гобліна, що сидить на газовій трубі і тримається за вентиль.

Автор пам'ятника Душан Достал, пояснив, що робота назвається "Аріман" і зображує демона з перської міфології. Хоча, гядачі вже встигли назвати його тролем.

Раніше пародійна скульптура воєнного злочинця путіна з'явилася і в Нью-Йорку. Там російський президент сидів верхи на танку у кривавій фарбі. Також в Німеччині місцеві активісти зобразили путіна, який намагається проковтнути карту України.

При чому, зробили так, що він нею давиться. Бог справедливий: так воно й буде.

Сергій Бойчук